Εφαρμογών Θερμογραφίας

Εκπαιδευτικά σεμινάρια πρακτικών Εφαρμογών Θερμογραφίας

Στα πλαίσια επέκτασης των παρεχόμενων υπηρεσιών η InfraSpec Engineering εκμεταλλευόμενη την μεγάλη εμπειρία των χιλιάδων ωρών ενεργής θερμογραφίας σε κτιριακές, βιομηχανικές και ναυτιλιακές εφαρμογές, παρέχει εξειδικευμένα σεμινάρια αλλά και συμβουλευτικές συνεδρίες εκμάθησης και εξοικείωσης με την επιστήμη της Θερμογραφίας και των Υπερήχων.

Για κάθε επαγγελματία η χρήση Μη Καταστρεπτικών Ελέγχων και ιδιαίτερα της Θερμογραφίας μπορεί να φανεί εξαιρετικά χρήσιμη σε ορισμένες πτυχές της δουλειάς του.  Από μόνη της η αγορά μιας θερμοκάμερας χωρίς τις κατάλληλες γνώσεις και την απαραίτητη εξάσκηση όχι μόνο δεν θα βοηθήσει στις καθημερινές εργασίες αλλά θα επιβαρύνει τον ενδιαφερόμενο με ένα σημαντικό κόστος το οποίο δεν θα κάνει απόσβεση και θα τον φέρει πολλές φορές σε δύσκολη θέση μπροστά τον πελάτη του.

Έχοντας αναγνωρίσει το παραπάνω πρόβλημα η InfraSpec Engineering διοργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια πρακτικών εφαρμογών που έχουν στόχο την γνωριμία του ενδιαφερόμενου με την Θερμογραφία και την εκπαίδευση του στις σωστές αρχές χρήσης των θερμοκαμερών όσο και στην εξοικείωση του με την πρακτική εξάσκηση πάνω στην Θερμογραφία σε πραγματικές εφαρμογές.

 

Ποια είναι τα οφέλη των προγραμμάτων εκπαίδευσης που διοργανώνει η InfraSpec Engineering.

1)      Εξειδικευμένα σεμινάρια για κάθε ξεχωριστή εφαρμογή

2)      Τα σεμινάρια και ο εκπαιδευτικές συνεδρίες γίνονται από διεθνώς πιστοποιημένο Θερμογράφο με χιλιάδες ώρες σε πραγματικές εφαρμογές

3)      Ο εκπαιδευόμενος μαθαίνει σωστά την θεωρία με τα πλεονεκτήματα και τους περιορισμούς της Θερμογραφίας, και έχει την δυνατότητα να κάνει και πρακτική άσκηση στην χρήση θερμοκάμερας χωρίς να διαθέτει μια ο ίδιος.

4)      Με την χρήση των θερμοκαμερών του σεμιναρίου καθώς και με τις ειδικές προσφορές για τους συμμετέχοντες στην ενοικίαση θερμοκαμερών, ο εκπαιδευόμενος δεν χρειάζεται να αγοράσει άμεσα Θερμοκάμερα για τις καθημερινές του εφαρμογές.

5)      Κάθε εκπαιδευόμενος έχει ΔΩΡΕΑΝ συμβουλευτική κάλυψη μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου για ένα έτος, μέχρι να εξοικειωθεί πλήρως με την επιστήμη της Θερμογραφίας.

6)      Οι εκπαιδευτικές συνεδρίες μπορούν να γίνουν είτε σε ολιγομελή τμήματα είτε ακόμα και μεμονωμένες συνεδρίες με τον εκπαιδευτή και τον εκπαιδευόμενο.

 

Αν λοιπόν είσαι επαγγελματίας και σε ενδιαφέρει η Θερμογραφία επικοινώνησε μαζί μας για τα διαθέσιμα προκαθορισμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια ή εναλλακτικά για να οργανώσουμε μαζί την εκπαίδευση που σε ενδιαφέρει.

Νέο εκπαιδευτικό σεμινάριο ειδικά για υδραυλικούς:

Εντοπισμός Αφανών Διαρροών με την χρήση Θερμογραφίας και Υπερήχων